Categories
General
Sortides
Noticies
CONCURS LITERARI PERE ROCA[General]
Dimarts, 09 de maig de 2017

Enguany han estat  177 els treballs presentats en el concurs literari Pere Roca que, com ja és tradicional, organitza el departament de Llengua catalana i Literatura de l’INS Abat Oliba per tal de promoure la creació literària entre l’alumnat.

 El lliurament de premis va tenir lloc el divendres  21 d’abril durant l’acte de celebració de la diada de Sant Jordi en el Teatre Comtal de Ripoll, presidit per l'Il·lustríssim alcalde de Ripoll, Sr. Jordi Munell, pel President del Consell comarcal, Sr. Joan Manso,  i per la directora del nostre centre, Sra. Rosa M. Tolós.  Els premis van consistir en llibres de lectura i pel·lícules catalanes. A tots els participants se'ls va obsequiar amb una flor natural. També es va poder escoltar la lectura dels poemes i d’uns fragments de la prosa dels treballs guanyadors.

La relació dels alumnes premiats  apareix en el document adjunt, en el qual, a més,  s’hi poden llegir alguns fragments de les obres guardonades. Per accedir al document podeu clircar damunt del títol de la notícia.

Des d'aquí felicitem els guanyadors i guanyadores, així com agraïm la participació dels alumnes.